دکتر حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برنامه رادیویی، صدای سلامت با اشاره به اجرای پویش نه به تصادف در راستای فرهنگسازی در زمینه توجه جدی به رعایت قوانین رانندگی گفت: این پویش فرصتی ارزشمند برای افزایش آگاهی جامعه در زمینه ایمنی رانندگی و کاهش تصادفات جادهای است .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر بیگلری بیان داشت: متأسفانه حوادث جادهای یکی از مهمترین عوامل مرگومیر در کشور هستند و اجرای این پویش میتواند موجب ارتقای سطح آگاهی مردم و در نتیجه کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از تصادفات شود.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به نقش دستگاه های مختلف در کاهش تصادفات گفت: برای کاهش تلفات جادهای، نیاز به همکاری گسترده میان سازمانهای مرتبط از جمله پلیس راهور، راه و شهرسازی، شهرداری ،سازمان هلالاحمر و خبرگزاری ها به ویژه صدا وسیما وجود دارد.
وی افزود: متاسفانه وجود چاله ها و دست اندازها در خیابان های شهر مشکلات زیادی را برای ساکنین این شهر جدید ایجاد کرده است. این دست اندازهای کوچک و بزرگ باعث تخریب و فرسودگی زود هنگام قطعات خودروها می شود وچاله های خطرناک و بدون مشخصه و علائم هشدار دهنده در طول مسیر در بیشتر اوقات باعث حرکت ناگهانی رانندگان برای فرار از چاله و رد کردن از موانع و بروز تصادفات شدید می شود.
دکتر بیگلری یکی دیگر از عوامل مهم در راستای پیشبرد اجتماعی پویش ملی " نه به تصادف "را لزوم همکاری بیشتر شهرداری در بهسازی ناهمواری ها ،چاله ها، دست انداز های خیابان ها و آسفالت معابر عنوان کرد و افزود: با توجه به مطالبه مکرر مردمی که در برنامه های رادیویی ،به ویژه توسط نخبگان اجتماعی مطرح گردیده است، جهت پیشگیری از بروز و حوادث تلخ رانندگی ،همچنین ایجاد مخاطره جهت حفظ جان بیماران داخل آمبولانس ها، لزوم انجام اقدامات بهسازی و تعمیرات فنی مناسب جهت ترمیم آسفالت خیابان ها و هموار سازی مسیر تردد مردم ضروری به نظر می رسد تا ضمن حفظ سلامت جامعه زیبندگی شایسته اجتماعی و فرهنگی شهرها صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری مردم و مسئولان، شاهد کاهش چشمگیر تصادفات جادهای و افزایش ایمنی در خیابان ها و جادههای استان و کشور باشیم.